top of page

Zasebnost

Splošno

Spletno stran Odkrijte Belo krajino (v nadaljevanju spletna stran) je ustvaril in z njo upravlja Uroš Novina (v nadaljevanju lastnik) v prostem času. Vse zbrane podatke o uporabnikih spletne strani upravlja lastnik.

Reprodukcija spletne strani ali njenih sestavnih delo, brez predhodnega dovoljenja lastnika, ni dovoljena.

Vsebina na spletni strani se lahko brez predhodnega obvestila spremeni.

Elektronskih sporočil in prejetih podatkov, ki so poslani preko kontaktnega obrazca na strani O nas, ne posredujemo drugim posameznikom ali družbam. Uporabljamo jih zgolj za namene komuniciranja.

 

Spletna stran je ustvarjena s pomočjo platforme Wix.com. Nekatere podatke vašega obiska beleži Wix v dnevnikih strežnika. Podatki oz. informacije, ki se beležijo, ko brskate po spletni strani so: vaš IP naslov, datum, vrsta zahtevka, naslov zahtevka, status zahtevka in identifikator vašega spletnega brskalnika. Na zbiranje teh podatkov nimamo vpliva. Vaših osebnih podatkov ne pridobivamo.

Podatki

Na spletni strani se za beleženje obiska in statistiko obiska uporablja orodje Google Analytics. Med vašim obiskom se nekateri podatki, ki so potrebni za beleženje obiska in pripravo statistike obiska, posredujejo podjetju Google. Več o Google Analytics si lahko preberete na povezavi. Podatki poslani podjetju Google so primerno anonimizirani in ne vsebujejo podatkov, ki bi lahko razkrili vašo identiteto.

Piškotki

Spletna stran za delovanje in izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporablja spletna stran preberite tukaj.

Naša zaveza

Zavezujemo se, da vaših podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in le-te uporabljali le za izboljšanje uporabniške izkušnje na tej spletni strani.

 

Z uporabo spletne strani se strinjate z zgoraj navedenim.

21.9.2018, Črnomelj.

bottom of page